Tim Hofman laat presentatie #BOOS over aan collega’s

Presentator Tim Hofman zal zeker tot het eind van dit jaar rust moeten houden. Hofman raakte in augustus gewond tijdens opnames van zijn YouTube-programma #BOOS.

Naast een gebroken kaak blijkt hij ook een hersenschudding te hebben opgelopen. BNNVARA laat weten dat de presentator te snel weer aan het werk is gegaan en nu kampt met naweeën.

Tim bezocht in augustus het kantoor van een huisbaas omdat een stel studenten bij het programma had geklaagd over de woonomstandigheden. In de veelbesproken aflevering is te zien hoe de presentator geslagen werd. Naast Tim zijn er meerdere personen gewond geraakt en werd het opname apparatuur vernield.

“Ik ben echt beurs geslagen”, zo laat Tim weten in zijn nieuwste video op het kanaal van #BOOS. “Ik heb constant koppijn, ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap.” In het ziekenhuis werd geconstateerd dat de kaak van de presentator is gebroken. Nu enige tijd later blijkt hij er ook een hersenschudding aan over te hebben gehouden. “Ik ben daar doorheen gelopen en daardoor heb ik nu de hele tijd koppijn.”

De presentatie van het programma #BOOS wordt tijdelijk overgenomen door bekende Nederlanders.

Bekijk hieronder de nieuwste uitzending van #BOOS:

Foto: Screenshot YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *