Timur Perlin vanaf januari met ochtendshow op NPO Radio 2

Timur Perlin keert vanaf 6 januari terug op een promintere uitzendplek. Hij is januari elke zaterdag- en zondagochtend van 06.00 uur tot 09.00 uur te horen met Timur en het Weekend op NPO Radio 2. Hij neemt het programma over van Thijs Maalderink.

BNNVARA is met Thijs in gesprek voor een passende plek voor hem binnen de omroep. Het afgelopen jaar was Timur al stiekem radio aan het maken tussen 0.00 en 2.00 uur van zondag op maandag. Wie dat programma gaat doen is nog niet bekend.

Timur: “Het afgelopen vrije jaar heb ik kunnen reizen en flierefluiten, maar de radio bleef een constante magneetkracht op me uitoefenen. Nadat ik al wat ontzettend leuke programma’s heb kunnen presenteren voor NPO Radio 2, heb ik nu heel veel zin om op vaste basis ook de ochtenduren in het weekend voor mijn rekening te nemen. Hoera. Hoera. Driewerf hoera!”

Timur was sinds 2003 te horen op NPO 3FM, waar hij vanaf 2009 een radioduo vormde met Rámon Verkoeijen. Hij bedacht radio-items als ‘Mama Appelsap’ en ‘Flirt Je Stijf’ en nam in 2011 plaats in het Glazen Huis in Leiden, samen met Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg. Eind 2016 nam hij afscheid van 3FM om ‘een tijdje te gaan flierefluiten’. Dat heeft hij gedaan, maar naast het geflierefluit was de dj sinds januari dit jaar op zondagnacht al op Radio 2 te horen met het programma Radio T.

Foto: Jasper Zwartjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *