Toprak Yalçiner keert ook terug in GTST

Er keert opnieuw een personage terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Actrice Toprak Yalçiner zal ook binnenkort weer in de soapserie van RTL 4 te zien zijn. Toprak speelde tot 2014 de rol van Nuran. Zij is de zus van Aysen (Dilan Yurdakul). Omdat haar zus gaat trouwen komt Nuran terug naar Meerdijk.

Sjoerd (Guido Spek) wil Aysen verrassen. Daarom heeft hij contact gezocht met Nuran. Dat had ook niet veel langer moeten duren. Nuran is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Hoogzwanger zal Nuran dus naar Meerdijk terug keren. Hoe zal het nu met Nuran zijn? Ruim 2,5 jaar geleden verliet Nuran Meerdijk en niet met veel plezier. 

Het leven van Nuran was bijna een sprookje. Eindelijk vond zij de liefde in Rik (Ferri Somogyi). Vlak na hun huwelijk ging het snel mis. Rik deed een opvallende bekentenis. Hij had een parachute onklaar gemaakt. Hierbij kwam Mike (Louis Talpe) om het leven. Deze parachute was eigenlijk bedoeld voor Aysen. Wanneer Rik gearresteerd en veroordeeld wordt, raakt Nuran de weg volledig kwijt.

Aysen en Sjors (toen gespeeld door Inge Schrama) deden er alles aan om Nuran te helpen. Maar wat zij ook probeerden, niets leek te helpen. Het ging volledig mis in Lorena’s. Na een fikse ruzie tussen Aysen en Nuran ging het gruwelijk mis. Nuran belandde door de voorruit van Lorena’s. Een lange tijd was Nuran buiten bewustzijn. Maar nadat zij weer bij kennis kwam zag het er niet goed uit.

Nuran was door de val door de voorruit verlamd geraakt. Ze weet zich geen raad en kan niet in Meerdijk blijven. Ze besluit om naar Amerika te gaan. Daar wilde zij aan zichzelf werken. Eenmaal in Amerika leek Nuran weer een liefde te hebben gevonden.  Zij lijkt nu gelukkig én zwanger. Hoe zal Aysen reageren wanneer zij haar zus weer in de armen sluit?

Voor Rik zal het ook even wennen zijn. Hij was immers korte tijd getrouwd met Nuran. Komt de liefde tussen die twee misschien weer terug? En wat vindt Zoë (Anouk Maas) daarvan? Want zij heeft nu een relatie met Rik. Nuran is niet het enige personage wat een comeback maakt.

Maandag werd bekend dat Tim (Beau Schneider) ook terugkeert. Hij keert terug voor het huwelijk van zijn half broertje Sjoerd. Tim heeft zo zijn twijfels bij het huwelijk van Sjoerd en Aysen. Maar zal hij uiteindelijk toch achter zijn halfbroer staan?

Nadat Toprak GTST verliet was zij nog te zien in Dance Dance Dance. Daar vormde zij een danskoppel met Stijn Fransen (die de rol van Sam speelt). Zij wisten zichzelf naar de finale te dansen. Daarna had Toprak ook een rol in de dramaserie Centraal Medisch Centrum. Ook had Toprak een rol in het spelprogramma Roodkapje. In dit spelprogramma, van Paul de Leeuw, speelde Toprak een soort jurylid.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees hier een GTST Zomer-blog die geheel in het teken stond van Nuran.

Foto: William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *