De TV Kantine is terug met het negende seizoen

Zaterdagavond is het dan eindelijk weer zover. De TV Kantine zal haar deuren weer gaan openen. In het negende seizoen van de TV Kantine kruipen Carlo Boszhard en Irene Moors weer in de huid van Bekende Nederlanders. Maar ze zullen vooral televisie programma’s gaan persifleren. De kantine zelf zal niet meer in beeld gebracht gaan worden. Zo staat de eerste aflevering bijvoorbeeld in het teken van Jinek, de talkshow van Eva Jinek.

Naast Carlo en Irene zijn er dit seizoen ook veel gastacteurs en gastactrices te zien. Zo is onder andere Buddy Vedder te zien. Hij zit als rapper Boef aan tafel bij Eva Jinek (een rol van Irene). Naast rapper Boef is Roxeanne Hazes te zien. Haar rol wordt gespeeld door Jelka van Houten. Vanuit het programma Jinek komen vervolgens allerlei andere typetjes aan bod. 

In het negende seizoen zal ook Kasper van Kooten te zien zijn. Hij neemt de rollen van Wilfred Genee én Johan Derksen op zich. De rol van Johan heeft Kasper al eens eerder gespeeld in een vorig seizoen. Actrice Esmee van Kempen zal ook te zien zijn in de TV Kantine. Zij had verschillende scenes met Carlo. Ook Luuk Ikink, Rick Brandsteder en de meiden van O’G3NE zullen hun opwachting gaan maken.

Ook Elise Schaap zal weer te zien zijn in de TV Kantine. In het vorige seizoen was Elise in één aflevering dé hoofdpersoon. Zij kroop toen in de huid van Sylvie Meis, een rol die haar op het lijf geschreven leek. Of zij weer te zien is als Sylvie is nog niet helemaal duidelijk. Ook de rol van Chantal Janzen kan zij namelijk perfect spelen. Dit bewees zij ook als door Chantal blijft slapen te persifleren.

Naast de TV Kantine zijn er nog twee nieuwe programma’s te zien. Zo is de kennisquiz van Linda de Mol, Weet ik veel, weer te zien. Daarna is Gordon te zien in de remake van Op goed geluk. In dit programma probeert Gordon om singles te helpen aan een leuke date.

De TV Kantine is vanaf vanavond weer iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Laura Oldenbroek

Geef een reactie