Tweede seizoen Riverdale bevat 22 afleveringen

Het tweede seizoen van de Netflix-serie Riverdale bevat 22 afleveringen. Dat is bijna het dubbele aantal van seizoen 1. Dat heeft het programma laten weten op Twitter.

“The first episode of #Riverdale Season 2 has finished filming. 21 more episodes to go!” laat het Twitter account van Riverdale weten. De opnames van het tweede seizoen zijn sinds juni begonnen en lopen tot april 2018.

Het eerste seizoen van Riverdale waarin we de avonturen van een groepje tiners en hun ouders in het plaatsje Riverdale volgen was een groot succes op Netflix. Archie, Betty, Veronica, Jughead en de rest van de serie, werden bekroond tot helden.

Het hele eerste seizoen van de serie draait om de vraag wie Jason Blossom had vermoord. Toen dat in de voorlaatste aflevering van het seizoen bekend werd, dachten fans dat ze het spannende gedeelte van de serie hadden gehad. Totdat in de allerlaatste aflevering Archie’s vader Fred Andrews (Luke Perry) werd neergeschoten door een gemaskerde man. Overleefd Archie’s vader het of verlaat hij de serie?

Het tweede seizoen is vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *