Tweede tussenstand Serious Request ruim 1,1 miljoen

De tweede tussenstand van 3FM Serious Request is 1.173.214 euro. Dat maakte de zender zojuist bekend. Met de opbrengsten van de actie gaat het Rode Kruis vermiste kinderen opsporen om vervolgens het contact met hun familie te herstellen.

Gisteravond werd in de tv-uitzending bekend gemaakt dat na de eerste dag een bedrag van 917.633 euro is opgehaald. Vorig jaar toen Domien Verschuuren en Frank van der Lende in het Glazen Huis zaten had de actie na de tweede dag 1.314.829 euro opgehaald.


3FM-dj’s Domien Verschuuren, Sander Hogendoorn en Angelique Houtveen zijn afgelopen maandag door Frans Timmermans opgesloten in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Dit jaar zet NPO 3FM zich in voor verscheurde families in conflict- en rampgebieden als Nigeria, Congo en Nepal.

Tot en met Kerstavond maken Domien, Sander en Angelique 24 uur per dag live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze alle acties op de voet. Vanuit het Glazen Huis, dat dit twee verdiepingen heeft en volledig van glas is, draaien de dj’s de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt.

Foto: NPO3FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *