Veel onzekerheid over nieuw seizoen Ik Hou Van Holland

Jeroen van Koningsbrugge jarenlang teamcaptain bij het RTL4-programma Ik hou van Holland, weet
nog niks over een mogelijke terugkeer van het succesvolle zaterdagavondprogramma.

Ik hou van Holland werd vorig jaar na veertien seizoenen van de buis gehaald. De uitzendingen wisten in het begin meer dan twee miljoen kijkers te scoren, al snel daalde het naar een anderhalf miljoen tot één miljoen.


Linda de Mol kwam na het succes van Ik Hou Van Holland met het nieuwe programma Oh Wat Een Jaar dat onder andere door Linda zelf is bedacht en een enorm succes was bij RTL4. Van Konnigsbrugge laat aan RTL Boulevard weten dat het door dit succes niet duidelijk is of Ik Hou Van Holland terugkeert. De toekomst van het programma blijft ondanks het grote succes onzeker.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *