Veronica met derde seizoen Blindspot

TV-zender Veronica komt met het derde seizoen van de NBC-serie Blindspot. Dat heeft de zender vandaag bekend gemaakt via haar website. NBC heeft bevestigt te komen met een derde seizoen van de Amerikaanse serie. “Na twee seizoenen Blindspot, heeft NBC ook een derde seizoen van de spannende serie besteld. Daarmee is het zeker dat we het verhaal van Jane Doe verder kunnen gaan volgen.”

“Elk jaar is het weer spannend welke series een vervolg krijgen en met welke series helaas wordt gestopt. Gelukkig voor Blindspot fans, kunnen we van deze serie tenminste nog 1 extra seizoen genieten!” valt te lezen op de website van Veronica.

Het tweede seizoen van Blindspot loopt momenteel nog iedere zondag wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden op Veronica. Een uitzenddatum voor het derde seizoen is niet bekend.

In Blindspot draait het om Jane Doe, een onbekende vrouw die vol staat met tatoeages, die leiden naar de oplossing van verschillenden misdaden.

Bekijk Blindspot op TVblik.nl/blindspot

Foto: SBS

8 comments on “Veronica met derde seizoen Blindspot

 1. M. Lugtigheidm schreef:

  Wanneer begint seizoen 3 van Blindspot

 2. petra schreef:

  Ja ben ook benieuwd kan niet wachten tot het weer begint

 3. S schreef:

  Is er al bekend wanneer het weer bij ons op tv komt?? Duurt zo lang allemaal 🙁

 4. Niek schreef:

  Is er inmiddels al iets bekend over een startdatum? De DVD komt 20 augustus uit in Engeland dus wordt wel eens tijd dat het in NL gewoon op tv uitgezonden gaat worden.

Geef een reactie