Veronica start het nieuwe jaar met series

Veronica start het nieuwe jaar met verschillende series. Vanaf 7 januari begint de zender met het uitzenden van het tweede seizoen van Lethal Weapon. Op vrijdag 12 januari zendt Veronica drie afleveringen uit van de populaire comedy serie, The Big Bang Theory. Ook wordt vanaf 18 januari de crimeserie S.W.A.T. uitgezonden en de dag daarna gaat de nieuwe comedyserie, Kevin Can Wait, in première op de televisiezender.

De nieuwe serie Kevin Can Wait gaat over een voormalig politieagent die nog niet van zijn pensioen kan genieten, omdat zijn vrouw problemen waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen voor hem verbergt. The Big Bang Theory is wereldwijd de best bekeken comedyserie en is in Nederland te zien op Veronica.

In de serie Lethal Weapon draait het om het politieduo Riggs en Murtaugh. Zij proberen elke aflevering drugshandel en moorden op te lossen. De door Veronica aangekochte serie S.W.A.T. gaat over een politieluitenant die deel uitmaakt van de eenheid Special Weapons And Tactics, gekneld tussen zijn loyaliteit naar de plek waar hij is opgegroeid en de leden van zijn team.
foto: Flickr

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *