Videoland met actiekomedieserie Future Man

Videoland komt vanaf donderdag 1 maart met en derde Hulu Original. Na The Handmaid’s Tale en Freakish heeft Videoland met Future Man in korte tijd een derde Hulu Original aangetrokken.

The Hunger Games-acteur Josh Hutcherson die in de serie één van de beste gamers ter wereld speelt, leeft nog thuis bij zijn ouders. Gabe gespeeld Ed Begley en Diane gespeeld door Glenne Headly, en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum. 

Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert. Wanneer hij de eerste en enige persoon wordt die de ongrijpbare eindbaas verslaat, wordt hij bezocht door de ‘fictieve’ personages van het spel, Tiger (Eliza Coupe) en Wolf (Derek Wilson).

Future Man is geproduceerd door Seth Rogan, die eerder onder meer de wereldwijde hitkomedie Bad Neighbors’produceerde waarin hijzelf – net als in de eerste film – de rol van Mac Radner vervult, en Evan Goldberg. Goldberg produceerde met Rogan films als ‘Sausage Party’ (2016), ‘This Is the End’ (2014) en ‘The Interview’ (2013).

Foto: Sony Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *