Vierde seizoen Nieuwe Buren exclusief op Videoland

RTL komt volgende maand met het vierde seizoen van de thrillerserie Nieuwe Buren. Het vierde seizoen is net als voorgaande seizoenen exclusief te zien bij Videoland.

Eerder werd bekend dat naast acteurskoppel Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh ook de stellen Anna Drijver en Benja Bruijning én Sarah Chronis en Kay Greidanus hun entree maken in de Videolandserie. 


Eva is met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert uit handen van de autoriteiten te blijven. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier en verleidelijke Victoria, bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet de veilige haven waar ze op gehoopt had.

Het complete seizoen is in één keer beschikbaar bij Videoland, dus de fans kunnen weer massaal gaan bingewatchen. De cijfers van de vorige seizoenen laten zien dat de serie veelal in korte tijd achter elkaar wordt gekeken met gemiddeld drie tot vier afleveringen per keer. Voorgaande seizoenen zijn volledig te zien via de streamingdienst.

Nieuwe Buren seizoen 4 vanaf 10 mei bij Videoland.

Foto: RTL

Geef een reactie