De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! is uitverkocht. Alle 100.000 tickets zijn verkocht. Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

“We hebben natuurlijk altijd gehoopt dat de kracht van de combinatie van The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE! de kaartverkoop zou stimuleren. Dat een nieuw evenement zo snel is uitverkocht, overtreft al onze verwachtingen”, aldus Machiel Hofman van Tribe Company, één van de drie initiatiefnemers.

Foto: Tribe Company BV / Amstel Bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *