Vlogger Snapking in RTL Summer Night

De veelbesproken vlogger Snapking schuift vanavond aan in RTL Summer Night. Dat heeft de redactie van het programma vandaag laten weten.

Snapking kwam vandaag in opspraak omdat hij zijn fans misleid met een informatienummer en dat mag niet. De Autoriteit Consument & Markt heeft dat nummer vandaag uit de lucht laten halen. De vlogger riep zijn fans op het nummer te bellen, fans zouden hem zelf aan de lijn krijgen wat echter maar vijf keer gebeurde. Het nummer was zelf eigendom van de vlogger die meerdere malen in opspraak kwam.

Het nummer is, zo blijkt uit onderzoek ruim 6000 keer gebeld, waarvan Snapking vijf keer de telefoon ook echt zelf opnam. De winst die de vlogger erop maakte was ruim 13.000 euro.

Naast vlogger en rapper Snapking zijn schuiven vanavond ook Glennis Grace en Waldemar Torenstra aan bij Beau van Erven Dorens, die Humberto Tan deze zomer vervangt.

Bekijk RTL Summer Night op TVblik.nl/rtl-summer-night

Foto: Screenshot YouTube

One comment on “Vlogger Snapking in RTL Summer Night

  1. W. Barink schreef:

    Snapking is dacht ik een Nederlands jongen met Nederlandse ouders. Waarom praat hij dan met een buitenlandse tongval? Is dat modern, moet dat een voorbeeld zijn voor kinderen? Ik weet dat ik soms reageer als een oud wijf maar het lijkt mij toch dat deze jongen geen weet heeft van moraal en de meest eenvoudige omgangsvormen. Ja opvoeden blijft een kunst waar geduld, aandacht en liefde voor nodig is. Overigens Tim iemand aanspreken met u is niets waard als je verder alleen maar minachting tentoon spreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *