Vorst Media maakt nieuwe datingshow voor RTL4

nieuwestylertl4Vorst Media, het productiebedrijf van Peter van der Vorst, is opzoek naar singles tussen de 25 en 35 jaar. “Voor een nieuw tv-programma voor RTL4 waarin we singles aan DE perfecte match helpen, zijn we op zoek naar leuke singles (m/v) tussen de 25-35 jaar die mee willen werken aan het oproepje”, aldus het productiebedrijf.

“Vind je het leuk om voor de camera een paar vragen over je single leven te beantwoorden (Waarom ben je nog single? Wat is je ideale partner?) dan zoeken we jou!”, vervolgt het productiebedrijf. Het bedrijf van Van der Vorst maakte eerder onder andere de programma’s Van der Vorst Ziet Sterren, SlimmerIQen, Verslaafd! en Ik Kan Het Niet Alleen voor RTL4.

Bekijk Verslaafd! op TVblik.nl/verslaafd

27 comments on “Vorst Media maakt nieuwe datingshow voor RTL4

 1. friso schreef:

  hallo mensen de datingshow ik ben friso
  ikben 36jaar oud ik ben al heel lang singe
  ik wil graag een leuk ontmoeten
  ik hoor u mogen wel gr friso
  06-23443433

 2. Yolanda schreef:

  Waarom nu toch weer die leeftijdgrens?! Waarom valt de groep 40/50 nu toch overal buiten?? Het lijkt wel of deze leeftijdsgroep nergens mag bijhoren!

  • Rene Bont schreef:

   Hoi ik ben Rene. Ben ook singel ik draai single hi hi. Maar helaas voor onze leeftijd (58) is er geen interesse meer! Na mijn scheiding wil ik nog liefde en leed delen. Aleen is maar alleen! Ik heb meegedaan aan programma Een man voor mijn moeder! Was leuk avontuur. Maar is tv, dus spraakmakend laten ze zien! Maar ik zou zo weer mee doen. Op zoek naar de ware!

  • Tonnie schreef:

   Ja idd yolanda erg is dat ben ook 41 en single maar horen er niet bij blijkbaar pff

 3. Soja de Vries schreef:

  Hallo leuke mannen van Nederland,

  Ik ben een spontane goed verzorgde vrouw van 51 jaar. Al 7 jaar gescheiden en ik ben wel weer toe aan een leuke partner naast mij.
  Ik sta midden in het leven en hou van de onverwachtse dingen. Dus wie kan mij verrassen.
  Ik hou van een goed verzorgde, liefst langer dan ik(174) en ook van verrassingen hou.
  Wie weet tot gauw

  Gr. Sonja

  • Rene Bont schreef:

   Hoi Sonja. Je heb gelijk, onze generatie doen niet meer mee! Ik ben nog jong (58) tweede jeugd bezig. Na scheiding denk je afgeschreven te zijn. Maar is een periode die afgesloten is. Wil graag mijn toekomst nog kleur geven met iemand! Ben 1.86 lang, grijsblond, nog actief. Wie o wie wil! Veel Datingsites zijn erg commerciël, de gratis veel fictieve profielen. Ik ben puur! Heb mee gedaan met programma Een Man voor Mijn Moeder. Was leuk avontuur, dame koos uiteindelijk voor iemand anders.

 4. vincent smit schreef:

  2x inschrijving geprobeerd na foto zoeken en uploaden was mijn foto te groot en alles wat ik na lang denken en opschrijven ben ik alles kwijt geraakt van de tekst en het was al zo moeilijk…pfff
  nu zie ik ineens dat het tussen de 25 en 35 jaar is waarom niet 25 tot 40 want ik ben een oudere puber gevangen in een lichaam van 39 en das best moeilijk soms…
  ik hoop dat ik mee mag doen …
  ik ga me opgeven en hoop dat ik word uitgekozen ….
  gr. vincent smit

 5. Fleur van Amesfoort schreef:

  hallo Vorst media. Ik zou graag aan dit programma mee willen doen. val n.l. over de verkeerde vriendjes en het lukt maar niet om de juiste te vinden . Er is mij gezegd dat ik er te goed uit zie en daarom zijn ze bang om mij uit te vragen. Of dat zo is weet ik zelf niet Ik ben 31 jaar en hoop nu toch wel eens op een goede match. groet Fleur

  • Ken de Vries schreef:

   Hey Fleur!

   Ik krijg hetzelfde vaak te horen…
   En ik ben nu bijna 2 jaar single!
   Ik heb een koophuis, en geen kinderen.
   Ben wel benieuwd hoe je er dan uit ziet 😉
   Misschien kunnen we eens chatten…

   X Ken

 6. Ken de Vries schreef:

  Oja, ik ben 32

 7. Marion schreef:

  Jammer. Waarom nou weer die leeftijdsgrens.
  Aan de ouderen 50/50+ wordt niet meer gedacht.
  Ik krijg ook vaak te horen: hoe kan dat nou dat jij nog single bent, je ziet er goed uit, je bent spontaan, zo een leuke meid ( 54 jaar). Gelukkig sta ik er voor open en wie weet….

  Groetjes Marion

 8. Arjan ardon schreef:

  Jammer dat er weer een leeftijdsgrens is.
  Ik ben Arjan 44 uit Rotterdam. Ook mensen boven de 35 zijn opzoek hoor…

 9. eric schreef:

  Waarom nu weer zo’n jonge leeftijdsgroep.
  Waarom niet 35 – 45 jaar

 10. dt siekman schreef:

  ik zo ook maar wie wacht op imant van 68 jaar ik ben al 11 aar alleen van vorst moet een nieuwe dating maken voor mensen 50 tot 70 of nog beter of naar kijken leeft wat ouder heeft ik hoop er naar woerd naar ge luistert wie ben ik er over te behoordellen ik thijs 68 jaar woon in friesland veel succes Thijs

 11. sander schreef:

  Die leuke dame van de reclame heeft gelijk ! Als cupido het niet doet moet de wetenschap het doen! Ik ga mij inschrijven na deze slogan

 12. Ros schreef:

  Het is allemaal doorgestoken kaart met acteurs uit 1 of ander modellenbureau of agentschap die meedoen. Alles met deze show gaat fout, beginnend met aanmelden, verzenden antwoorden op toegezonden vragenlijst, die ook nog eens slecht Nederlands is, als problemen oplevert na invullen, door de verkeerde formules in antwoordvakken, als bij vragen. Ook het feit dat alweer de 40+ groep buiten de selectie valt als dat Vorst media geen contact opneemt of je wel of niet door bent voor deelname na 4 weken na inzenden van die vragenlijst. Ik wens een ieder succes en als er iemand is die interesse heeft, bezoek mijn Facebook pagina en wie weet nodig ik je uit op date of als je durft, mij uitnodigen gaat; https://www.facebook.com/gj.ros

 13. Ros schreef:

  Welke advocaat wil pro-Deo met mij en vele ouder dan 35 jaar een proces aanspannen tegen van de Vorst Productie betreffende overtreding de wet op gelijke behandeling en dus aangifte wil uitwerken op grond van discriminatie op leeftijd?

 14. Mirella schreef:

  Hoe kan ik me inschrijven

 15. Jammer het begon goed maar na verschillende sessies bleek dat als er een perfect match zou zijn je gelijk moet trouwen en je werk moet opgeven en heel ergens anders moet wonen. Toen ik dit hoorde van Peter vd Vorst ben ik eruit gestapt had daar geen zin in. Ze hadden gelijk de waarheid moeten zeggen i.p.v. liegen. Ze waren bang dat er anders een ander soort mensen op zou reageren. Denk goed na waar je aan begint. Groetjes Marlies.

 16. miranda schreef:

  Ja hoor ik geef me graag op!

 17. Yvonne Huizing schreef:

  Hallo met veel plezier heb ik de afgelopen weken naar de stelletjes gekeken en vraag me soms wel af hoe sommige mensen aan elkaar zijn gekoppeld
  En met name Johan en Renate die hebben totaal geen raakvlakken Johan word behandeld als een kleine jongen kan totaal zichzelf niet zijn word overal op gewezen als het mevrouw niet zint
  Ik had graag in haar plaats gestaan maar dan wel met veel meer respect voor Johan
  Graag zou ik met deze vriendelijke man een in contact willen komen
  Zouden jullie dat voor elkaar kunnen krijgen?????

 18. maria schreef:

  goedenavond zie je op tv aankondiging nieuwe relatie/datingshow,wil ik mijn aanmelden,wordt je weer gediscrimineerd op je leeftijd! Ik ben vrouw 57j weduwe sinds 2010 zonder kinderen,lang 1.81 slank 79kg (zie er jonger uit) vrouwelijk gekleed,spontaan.Val je vanwege je leeftijd weer buiten de boot!!
  Dit wilde ik even kwijt!!!!

Geef een reactie