VPRO haalt documentaire Michael Jackson naar Nederland

De VPRO haalt de omstreden documentaire over Michael Jackson naar Nederland. De vier uur durende documentaire is begin maart te zien op NPO 3 en NPO Start. Leaving Neverland is speciaal gemaakt voor Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en HBO in de Verenigde Staten en gaat over het vermeend kindermisbruik door één van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson.

Michael Jackson is een van ‘s werelds meest gevierde pop-iconen. Toen in 1993 beschuldigingen van seksueel misbruik door Jackson opdoken, vonden velen het moeilijk te geloven dat The King of Pop zich schuldig kon maken aan dergelijke daden.

De film vertelt het verhaal van twee jongens die beiden afzonderlijk bevriend raakten met Jackson, die hen uitnodigde in zijn unieke en wonderlijke wereld.

De documentaire wordt in zijn geheel uitgezonden op vrijdagavond 8 maart om 20.25 uur bij de VPRO op NPO 3. Leaving Neverland is dan ook te zien op NPO Start.

One comment on “VPRO haalt documentaire Michael Jackson naar Nederland

  1. marak schreef:

    verschrikkelijk dat deze docu uitgezonden wordt tegenwoordig kunnen ze zo goed acteren dat de mensen denken dat het de waarheid is. Het is nooit bewezen (superman kan ook vliegen in de film )het enige echte bewijs hier is GELD verdienen aan deze zinloze film en daar doet de v.p.r.o ook aan mee en vooral om de kijkcijfers van de v.p.r.o Verschrikkelijk voor de familie van Michael Jackson en heel zielig voor de kinderen van Michael. Hebben jullie daar wel eens aan gedacht de verantwoordelijke en andere van de V.P.R.O.die deze docu uitzenden zijn grote egoïsten .

Geef een reactie