Vue voegt extra zalen toe aan seizoenspremière GTST

Vanwege de enorme vraag naar kaarten om de seizoenspremiere van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien in Vue-bioscopen heeft de keten besloten extra zalen toe te voegen.

Een week na de start van de ticketverkoop voor de seizoenspremière van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ maakt Vue bekend dat het populaire event inmiddels bijna is uitverkocht. De laatste tickets zijn nu nog te koop bij Vue.  In de vernieuwde Vue-vestigingen in Den Bosch, Doetinchem en Amersfoort, welke voorzien zijn van DeLuxe stoelen, kunnen fans van de populaire soapserie nu alsnog een plek bemachtigen.

Hierna zullen er geen extra stoelen meer bijgezet worden. GTST-liefhebbers die niet kunnen wachten tot de start van het nieuwe seizoen kunnen op vijftien locaties van Vue als eerste in Nederland drie nieuwe afleveringen op het grote witte doek bekijken.

In Vue Hilversum wordt de feestelijke seizoenspremière in de Dolby Cinemazaal afgetrapt in aanwezigheid van castleden. Deze speciale voorstelling is inmiddels uitverkocht. Zoals de fan gewend is, start het programma om 20.00 uur. Bovendien geeft GTST in alle vijftien vestigingen van Vue een figurantenrol weg voor het nieuwe seizoen.

Foto: RTL

Geef een reactie