Waylon ziet terugkeer bij It Takes 2 niet zitten

Zanger Waylon zal niet terugkeren bij It Takes 2 als coach. Dit maakte de zanger zelf bekend tijdens de finale van het muziekprogramma. In deze finale was de zanger zaterdagavond even terug in It Takes 2. Dit keer niet als coach, maar als gastartiest. Hij mocht een duet zingen met Dionne Slagter, één van de finalisten. Samen zongen zij zijn eigen songfestival nummer Outlaw In ‘Em.

Gordon vond het fijn om Waylon terug te zien. Maar als het aan Waylon zelf ligt, was dat maar voor even. Hij wil volgend seizoen wel terugkeren, maar dan hoogstwaarschijnlijk niet als coach. Dit seizoen was de zanger niet te zien als coach in verband met het songfestival. Volgende week donderdag zal hij ons land gaan vertegenwoordigen in Lissabon. Hier ging veel tijd in zitten, waardoor hij It Takes 2 er niet bij kon doen. 

Zijn plek als coach werd overgenomen door Marcel, de zanger van DI-RECT. Dat pakte meteen al goed uit. Onder zijn coaching wist Dionne de finale te winnen. In de finale streden Dionne en Eva Clevens tegen elkaar. De jury gaven beide zangeres evenveel punten. Maar het publiek koos er toch voor om Dionne tot winnares te kiezen.

Of Marcel volgend seizoen weer de rol van coach op zich neemt, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of Glennis Grace terugkeert als coach. Zij is momenteel te zien als jurylid bij So You Think You Can Sing. Haar plek in It Takes 2 is overgenomen door Romy Monteiro. Of zij ook weer terugkeert in het volgende seizoen, is ook nog niet bekend gemaakt.

Geef een reactie