Wederom miljoenenpubliek voor Kassa

Het is Kassa opnieuw gelukt om een miljoenenpubliek te bereiken. Rond 19.00 uur wist het consumentenprogramma van BNNVARA weer 1.177.000 mensen te informeren.

Een week eerder wist Kassa ook al 1,1 miljoen mensen te bereiken. Met de huidige kijkcijfers staat Kassa weer op plek vijf in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor BNNVARA komt uit op 29,1 %. Naast Kassa bestaat de gehele top vijf uit NPO 1 programma’s.

Kassa besteedde onder andere aandacht aan Tele2. Het telecombedrijf was laat met het terug betalen van geld aan een aantal van haar klanten. Helaas wilde het bedrijf niet aan de tafel bij Brecht reageren. Ondertussen kroop Amber (van de Belbus) in de huid van rechercheur uit Baantjer. Zij wilde opheldering over een verdwenen trampoline. Op excuses hoefde Amber niet te rekenen.

In RTL Boulevard werd het verhaal rondom RTL Late Night volop besproken. Vrijdagavond raakte presentator Twan Huys in opspraak. Hij zou zich niet aan zijn afspraken hebben gehouden. Hierover ontstond lange tijd ophef op social media. Maar Twan reageerde bij Aran op het hele verhaal. In totaal schakelden er zeker 590.000 mensen in voor de weekendeditie van RTL Boulevard.

Opvallend was dat Beau van Erven Doorns de weekendeditie presenteerde. Donderdagavond werd hij uitgeroepen als beste presentator van Nederland. Naast hem aan de desks stond Froukje de Both. Voor de weekendeditie van RTL Boulevard startte, keken er ook nog 403.000 mensen naar Eigen huis en tuin.

Lekker handig! heeft weer plaats gemaakt voor De 20… bij SBS6. Dit programma, zonder presentator, wist in totaal 261.000 mensen te laten lachen. Daarna nam Lachen om home video’s de vooravond over. Dit soortgelijke programma deed het iets beter. Hier schakelden namelijk 397.000 mensen voor in.

Bij NPO 3 stond De Mees Kees kwis centraal. De tweede aflevering kon rekenen op 97.000 kijkers. Een week eerder ging deze kwis, gebaseerd op de populaire kinderfilms, van start met 116.000 kijkers. Met deze kijkcijfers ziet AVROTROS een marktaandeel binnen komen van 1,8 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: BNNVARA

Geef een reactie