Wederom verdwijnen er personages uit GTST

De slechte tijden zijn nog niet voorbij voor Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Wederom verlaten vaste personages de soapserie van RTL 4. Als eerste vertrekt Marly van der Velden binnenkort.

Haar personage, Nina, vertrekt voor een paar maanden naar Hong Kong. Daar gaat zij werken om haar eigen merk, La Nina. In het echt is Marly zwanger en moet dus even met zwangerschapsverlof. Maar zij komt over een paar maanden weer terug in GTST. 

Daarnaast verlaat ook Robin Martens GTST. Haar personage, Rikki, maakt een moeilijke periode door. Zo kwam zij tijdens de spannende zomer-cliffhanger bijna om het leven. In de brand werd zij ook nog eens als tweede gered door haar toenmalige vriend, Sjoerd (Guido Spek). Momenteel heeft zij een relatie met nieuwkomer Abel, een rol van Levi van Kempen.

In de soap hebben Rikki en Abel een relatie. Maar voor Abel wacht een nieuwe uitdaging in Rotterdam. Hij wil dolgraag dat Rikki met de kinderen met hem meegaan. Helaas is Sjoerd het hier niet mee eens. Rikki en Sjoerd staan hierdoor lijnrecht tegenover elkaar. Hoe moet dit nu nog goed gaan komen? Of Rikki echt naar Rotterdam vertrekt is nog niet helemaal duidelijk.

Hier blijft het echter niet bij. Ook Sam (Stijn Fransen) verlaat Meerdijk. Voor haar opleiding krijgt zij een unieke kans om een fotoreportage te gaan doen. Helaas is deze niet in Rotterdam, maar helemaal in Edinburgh. Nadat haar broertje, Rover (Buddy Vedder), de soap al verliet, vertrekt ook Sam uit huize Bouwhuis. Maar gelukkig komt Sam na een paar weken weer terug naar Meerdijk.

Maar wanneer zij terugkeert, treft zij thuis heel veel chaos. Wat is er allemaal aan de hand? Zou het te maken kunnen hebben met de nieuweling Q? Deze jongen is sinds kort te zien in de soapserie. Dit personage is niet door iedereen geliefd. Of Q een vast personage gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Het kan ook goed zijn dat Nieuwe Tijden en GTST eindelijk in elkaar gaan overlopen.

In Utrecht, de thuisbasis van Nieuwe Tijden, loopt nog een dochter van Anton (Joep Sertons) op. Deze dochter, Tiffy, is weer een ex-vriendin van Lucas (Ferry Doedens). Haar komst naar Meerdijk zal zeker een shock zijn. Het is dan het tweede buitenechtelijke kind van Anton. Ook van Tim (Beau Schneider) wist Anton in het begin niets af. Zijn komst naar Meerdijk zette het leven van de familie Bouwhuis volledig op zijn kop.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *