Wendy en Ruben testen hoe gezond Nederland leeft

Wendy van Dijk en Ruben Nicolai presenteren vanaf donderdag 8 februari de RTL Gezondheidstest. In de RTL Gezondheidstest stellen Wendy van Dijk en Ruben Nicolai vragen over de gezondheid aan bekende Nederlanders, het studiopubliek en aan de kijkers thuis.

Naast Wendy en Ruben testen BN’ers Marieke Elsinga, Arie Boomsma en Fred van Leer zich persoonlijk op locatie en in de studio. Ze werken zich in het zweet en ondergaan medische experimenten waarin ze zich helemaal blootgeven.

Naast Marieke Elsinga, Arie Boomsma en Fred van Leer gaat chef-kok Herman den Blijker de uitdaging van de ‘RTL Gezondheidstest’ aan. Hij heeft diabetes type 2 en besluit het roer om te gooien, om fitter en gezonder te worden.

Elke week staat een nieuw thema centraal. Na zeven weken weten we wie de meest verantwoorde keuzes maakt en dus een gezonde levensstijl heeft. De tests zijn samengesteld door experts, en niemand minder dan prof. dr. Jaap Seidell van de Vrije Universiteit Amsterdam geeft in de studio tips en adviezen.

RTL Gezondheidstest vanaf 8 februari om 20.30 bij RTL4.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *