Wie wint It Takes 2 2018?

Zaterdagavond is de grote finale van It Takes 2 te zien bij RTL 4. Na ruim zes weken zingen is het nu tijd voor de ontknoping. Van de negen Bekende Nederlanders zijn er nu nog maar vier over. De overige vijf vielen de afgelopen weken af.

In de finale strijden Dionne Slagter, Eva Cleven, Leo Alkemade en Jörgen Raymann om de overwinning. In de finale zullen zij allemaal een optreden verzorgen met een gastartiest. Zo zal Dionne een duet zingen met niemand minder dan Waylon.

Zij gaan samen zijn Songfestivalnummer Outlaw Im Em zingen. In het vorige seizoen van It Takes 2 was Waylon zelf nog coach. Eva zal een duet gaan zingen met Tino Marth. Samen zingen zij het Nederlandstalige nummer, Wereld Zonder Jou. Leo zal samen met Guus Meeuwis het nummer Tranen Gelachen en Jörgen zingt Ring Of Fire met The Bluebirds.

Na deze optredens is het aan de jury. Gerard Ekdom, Angela Groothuizen en Ronnie Flex geven punten voor ieder optreden. De twee BN-ers met de meeste punten gaan door naar de eindronde. In deze eindronde mogen de twee finalisten een duet met hun coach gaan zingen. Zij zullen dan het beste duet van de afgelopen weken nogmaals gaan zingen.

Ook dan krijgen de twee finalisten punten van de jury. Maar ook een publieksjury, van honderd man, mogen punten geven. Deze punten worden vervolgens bij elkaar opgeteld. De BN-er met de meeste stemmen is dan uiteindelijk de winnaar van It Takes 2 2018. Deze winnaar zal dan de opvolger of opvolgster gaan worden van Bibi. De vlogster wist het vorige seizoen op haar naam te zetten.

De finale van It Takes 2 is vanavond te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Foto: William Rutten

Geef een reactie