Wietze de Jager naar Radio 538

Wietze de Jager is vanaf maart te horen op Radio 538. Vorig jaar tekende de deejay, na het vertrek bij Qmusic een contract bij Talpa Radio. Daarnaast presenteert De Jager in de late avond afwisselend de uitzendingen van Shownieuws. Op welk tijdstip te de deejay te horen zal zijn wordt later bekend.

Wietze de Jager: ‘Ik ben weer terug on air! Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga. Hiermee is de cirkel weer rond. Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten.’

Menno de Boer – Radio Director Radio 538: ‘Wij zijn onwijs blij met Wietze in het 538-team: hij heeft zoveel passie voor radio en gevoel voor humor en is daarnaast een erg fijn mens! Wietze loopt over van de ideeën en kan niet wachten om binnenkort meer uit de doeken te doen over zijn nieuwe show. Mooie tijden!’

Foto: Qmusic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *