‘Wilbert Gieske opnieuw terug in GTST’

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) gaat Wilbert Gieske weer verwelkomen. De acteur is beter bekend als Robert Alberts, de ex-man van Laura (Jette van der Meij). Of Robert ook echt weer naar Meerdijk komt, is niet helemaal duidelijk. Het bleek dat Gieske een bezoek heeft gebracht aan Endemol, de maker van GTST. Voor de huidige verhaallijn zou het niet raar zijn.

Momenteel gaat het bijzonder slecht met Laura. Nadat ze baan bij hotel De Rozenboom verloor, ging het snel bergafwaarts. Niemand leek in staat om Laura te helpen. Kort geleden besloot Laura om Meerdijk te verlaten. Niemand heeft een idee waar Laura zich bevindt. Wellicht kan Robert zijn ex-vrouw weer op de juiste weg brengen? 

Het zou ook nog kunnen dat Gieske zijn entree in Nieuwe Tijden gaat maken. In Nieuwe Tijden speelt de zoon van Robert en Laura, Sil (Soy Kroon) een belangrijke rol. De twee hebben niet echt een goede vader-zoon band. Wellicht komen die twee nu wel nader tot elkaar.

Maar naast Laura is er nog een ex van Robert die het zwaar heeft. Linda (Babette van Veen) heeft voor haar man, Anton (Joep Sertons) gelogen. Zij heeft hem een valse alibi gegeven. Dat is kort geleden uitgekomen en zorgt voor spanningen in huize Bouwhuis. Robert zou terug kunnen komen om Linda te steunen.

Hoe dan ook, het is allemaal nog vrij onduidelijk. Maar de kans is groot dat Robert terug keert in GTST. In 2015 en 2016 keerde Robert ook al terug naar Meerdijk. Beide keren ging het om een tijdelijke gastrol. De laatste keer kwam Robert terug om zijn broertje Jef (Bartho Braat) mee te nemen naar Frankrijk. Wanneer Robert weer te zien zal zijn in GTST of Nieuwe Tijden is nog niet duidelijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie