Wilfred Genee genomineerd voor Gouden RadioRing

Wilfred Genee is met zijn radioprogramma The Firday Move op BNR Nieuwsradio genomineerd voor de Gouden RadioRing. De presentator werd vrijdag verrast door 3FM-dj Rob Janssen, die de uitreiking van de RadioRing dit jaar presenteert. “Dit is wel bijzonder”, reageerde Genee.

The Firday Move is de eerste van de 5 genomineerden. De overige 4 genomineerden worden deze en volgende week door Rob Janssen verrast. 34 uur voor de uitreiking van de RadioRing gaan de stembussen weer open en kan er worden gestemd op de vijf overgebleven radioprogramma’s.

De Gouden RadioRing wordt sinds 2006 uitgereikt aan het beste radioprogramma van het jaar. De radio-variant van de Gouden Televizier-Ring werd vorig jaar gewonnen door Gerard Ekdom met zijn radioprogramma Ekdom in de Ochtend op NPO Radio 2. BNR Nieuwsradio is dit jaar voor de eerste keer genomineerd.

Sinds afgelopen maandag is Wilfred ook te horen op Talpa-zender Radio Veronica, waar hij van maandag tot en met donderdag de radioversie van zijn tv-programma Veronica Inside presenteert. Op vrijdag is Genee te horen op BNR Nieuwsradio en wordt Veronica Inside gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen.

Foto: Wessel de Groot

Geef een reactie