Wilfred Genee werkt aan wekelijkse talkshow

Presentator Wilfred Genee voert momenteel gesprekken over een wekelijkse talkshow bij zijn nieuwe werkgever Veronica. Dat liet Wilfred donderdagavond weten in het programma Laat op Eén, dat deze maand te zien is op NPO1.

Genee laat bij Nadia Moussaid weten dat het ook de reden is waarom hij is vertrokken bij RTL. “Opzich had ik niet weg gehoeven, Johan en René ook niet alleen de opties waren heel weinig bij RTL op dat moment, toen ik wegging kreeg ik opeens heel veel kansen.”, laat Genee weten.


Naast een wekelijkse talkshow waarbij hij mogelijk wordt bijgestaan door een vrouwelijk collega ligt er ook een plan voor een interview programma. Over de mogelijke komst van Hélène Hendriks bij de talkshow laat hij weten: “Dat zou heel goed kunnen, dat weet ik niet.’

De mannen van het voormalige Voetbal Inside starten vrijdag met Veronica Inside op de zender van John de Mol. Jarenlang was het succesvolle programma te zien bij RTL7, maar afgelopen voorjaar maakten de heren de overstap naar Talpa. Eerder vandaag werd bekend dat de heren worden bijgestaan door Dennis Schouten van PowNed. Ook Hélène Hendriks tekende onlangs bij Veronica.

Foto: RTL

Geef een reactie