Wouter van der Goes maakt radio vanaf Paleis Noordeinde

Wouter van der Goes maakt op woensdag 11 april zijn radioprogramma vanuit Paleis Noordeinde, de werkplaats van Koning Willem-Alexander en Koning Maxima. Voor NPO Radio 2 mag hij tussen 18.00 en 20.00 uur een twee uur durende live programma maken vanaf deze bijzondere locatie.

De luisteraars worden tijdens de uitzending meegenomen achter de schermen van het paleis. Zo zijn verschillende medewerkers van de Dienst van het Koninklijk Huis te horen en is er een rondleiding door het paleis achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven.

De afgelopen maanden was Van der Goes aanwezig bij verschillende gebeurtenissen rond het koningshuis, zoals een werkbezoek van Koning Willem-Alexander aan Schalkwijk in Haarlem en het bezoek van de Koning en Koningin van Jordanië. De opnames die daar zijn gemaakt, zijn vandaag terug te horen in de uitzending vanuit het paleis.

Het is voor het eerst dat er een volledig radioprogramma wordt gemaakt vanuit Paleis Noordeinde. Wouter van der Goes presenteert zijn programma vanuit de puttikamer van het paleis.

Foto: NPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *