Yolanthe Sneijder-Cabau in nieuwe SBS6-politieserie DNA

SBS6 komt in 2019 met de nieuwe humoristische politieserie DNA met Loes Haverkort, Yolanthe Sneijder-Cabau, en Belinda van der Stoep in de hoofdrol. DNA staat voor (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero, een ijzersterk trio bestaande uit een Officier van Justitie en twee rechercheurs.

Rechercheurs Lara (Yolanthe) en Eliz (Belinda) hebben elkaar jaren geleden leren kennen op de politieacademie en zijn sindsdien onafscheidelijk. Als het moet, gaan ze voor elkaar door het vuur. Officier van Justitie Kate Daans (Loes) hebben ze pas later ontmoet, maar het klikte meteen.

Op het politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze samen aan het oplossen van moorden. Hun werk is letterlijk een zaak van leven en dood. In elke aflevering lost het drietal een moord op, maar ook de privélevens van de drie vrouwen en hun onderlinge vriendschap komen in de serie aanbod.

Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Matteo van der Grijn (als rechercheur Moordzaken Jos van Dongen), Hans Kesting (als schouwarts Maurice Jonker) en Sinan Eroglu (als rechercheur Moordzaken Rodan Celik). De opnames van de serie, die wordt geproduceerd door Talpa Fictie, gaan eind mei van start.

Foto: SBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *