Zweedse dj Avicii overleden

De Zweedse dj, Avicii, is vrijdagmiddag op 28-jarige leeftijd. Met deze droevige mededeling kwam zijn manager vrijdagavond naar buiten. De dj is vrijdagmiddag dood aangetroffen in Oman in West-Azië. De klap voor de familie is enorm. Zij vragen dan ook aan de media om hun privacy te respecteren in deze moeilijke periode. Waaraan de dj is overleden zijn nog mededelingen over gedaan.

De muziek van Avicii is wereldwijd bekend. In Nederland zijn vooral de singles Hey Brother, Levels en Wake Me Up enorm bekend geworden. Deze nummers zijn dan ook niet van de radio weg te denken. In 2016 besloot de dj, die Tim Bergling heette, om te stoppen met optreden. Dit had alles te maken met zijn gezondheid. 

Op Twitter is de dj inmiddels trending geworden. In een korte periode zijn er al bijna 200.000 Tweets geplaatst over de dj. Alle fans zijn in shock over het overlijden van de dj. De meeste mensen proberen het nieuws nog te verwerken. Drie dagen plaatste de dj zelf nog een Tweet. Hierin bedankte hij voor de nominatie voor een Billboard Award.

Foto: Avicii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *