Beau van Erven Dorens presenteert interactieve talentenjacht The winner takes it all

Beau van Erven Dorens presenteert interactieve talentenjacht The winner takes it all

Geschreven door Pieter Jongsma

Veel vaker zijn er talentenjachten geweest waar de kijkers konden mééstemmen via sms of telefoon. The winner takes it all is echter de eerste zangwedstrijd in Nederland waarin de kijkers thuis via een speciale gratis App LIVE tijdens het programma de winnaars bepalen. Vergeet de traditionele vakjury, alleen de mensen thuis geven punten!

Beau van Erven Dorens gaat samen met de kijker elke zaterdagavond op zoek naar een nieuw talent dat met zijn of haar zangstem een beroemde Nederlandse of internationale artiest het meest benadert. Deze vernieuwende talentenjacht is vanaf zaterdag 15 november om 21.00 uur te zien bij SBS6.

 

Interactief en innovatief
The winner takes it all is de meest interactieve zangcompetitie ooit. Alle uitzendingen zijn live en het Nederlandse publiek bepaalt direct via de speciale app wie doorgaat naar de volgende ronde. Steeds gaan twee kandidaten met elkaar de strijd aan en zingen beiden een nummer van hun grote idool. Tijdens deze battles wordt het oordeel van de kijkers, die via de speciale app stemmen, direct geprojecteerd in de studio. Het zangtalent dat van Nederland het hoogste (rapport)cijfer krijgt, gaat door naar een volgende ronde en verdient steeds meer geld. De verliezer ligt direct uit de competitie. Ook de kijker maakt door mee te stemmen elke ronde kans op een geldbedrag en andere prijzen.

 

Beyoncé, René Froger of Michael Jackson
Alle deelnemers hebben een bijzonder talent: zij klinken vrijwel exact als een bekende artiest. Zo strijden bijvoorbeeld twee Beyoncés, René Frogers, Michael Jacksons en Miley Cyrussen tegen elkaar. De kijker hoort eerst een fragment van het origineel en beslist daarna welke deelnemer met zijn optreden het dichtst in de buurt komt van de oorspronkelijke artiest. Wie doorgaat neemt het op tegen een andere sound-alike van een popster. Het grootste talent van die avond wint een leuk geldbedrag en gaat door naar de grote finale. De uiteindelijke winnaar van deze slotshow wint 25.000 euro: The winner takes it all!

The winner takes it all
vanaf 15 november om 21.00 uur bij SBS6