SBS 6 start met sound-alikes in The Winner Takes it All

SBS 6 start met sound-alikes in The Winner Takes it All

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vanavond barst bij SBS6 de titanenstrijd los tussen de beste sound-alikes in The Winner Takes it All. Tijdens de liveshow bepalen de kijkers gratis via de speciale app wie het meest klinkt als Jan Smit, Frank Sinatra, Beyoncé en Amy Winehouse.

Beau van Erven Dorens presenteert The Winner Takes it All elke zaterdagavond om 21.00 uur live bij SBS6.

Beste sound-alikes
In elke aflevering bepaalt Nederland wie het meest klinkt als een groot artiest. In de eerste aflevering nemen onder andere twee sound-alikes van Beyoncé en Jan Smit het tegen elkaar op. Daarnaast strijden twee mannen tegen elkaar die exact klinken als Frank Sinatra. Beiden verdienen al jaren hun brood met optredens. Peter Douglas (56) werd in een klap bekend toen hij 27 jaar geleden de Soundmixshow won en trad zelfs eens op voor Frank Sinatra zelf, op diens verjaardag. Zijn tegenstander Frank van den Brink (47) zong onder andere op de bruiloft van Reinout Oerlemans en op die van Armin van Buuren. Hij is zo’n groot fan van Frank Sinatra dat hij zijn zoontje Frank Junior heeft genoemd.

Beau van Erven Dorens vindt het talent verbluffend: “Het is echt alsof je de artiest zelf hoort. Sommige staan al bekend als de beste sound-alikes van Nederland. Daarnaast is er geen vakjury en stemt de kijker direct live met de app. Dat is nog nooit eerder gedaan. Dat maakt het zo ontzettend spannend, omdat we geen idee hebben wat Nederland gaat stemmen.”

Nieuw in Nederland: live stemmen met app
The Winner Takes it All is de allereerste show ooit in Nederland waarbij de kijkers live tijdens het optreden stemmen via de speciale app. Er is geen vakjury die de mening van de kijker beïnvloedt en geen SMS-functie die de kijkers veel geld kost. Heel Nederland kan live stemmen en op verschillende momenten tijdens het optreden wordt het gemiddelde cijfer in de studio getoond. Door te stemmen maakt de kijker ook nog kans op geldbedragen en andere mooie prijzen.

De app is hier te downloaden:
iOs / iPhone: https://itunes.apple.com/nl/app/the-winner-takes-it-all/id932311216?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sbs.sbs6.thewinnertakesitall

The Winner Takes it All
Elke zaterdagavond om 21.00 uur LIVE bij SBS6