Giel Beelen breekt MainStreet af tijdens liveoptreden

Giel Beelen breekt MainStreet af tijdens liveoptreden

Geschreven door Daniël Schalk

Giel Beelen heeft vanochtend in zijn radioprogramma op NPO 3FM een liveoptreden van MainStreet afgebroken. De boyband zong een medley van covers, maar Beelen vond het optreden te slecht. “Dit was gewoon niet goed jongens”, zei Giel tegen MainStreet na het afbreken van het optreden.

“Ok duidelijk”, zei een van de bandleden in reactie op het commentaar van de DJ. “Ja kan, soms lukken dingen, soms niet”, voegde Giel er nog aan toe. Op Social Media komen er verschillende reacties binnen. Sommige mensen vinden het niet kunnen wat Giel deed en andere zijn juist blij.

“Ik vind het terecht dat @giel3fm die jongens van @TweetMainStreet heeft afgekapt”, reageert iemand op Twitter. Iemand anders zegt over het optreden: “Leuke jongens van Mainstreet, maar hun live performance bij 3FM was echt bizar slecht... Mooie stukken maar ook veel vals gezongen”

“Het is maar goed dat Giel Mainstreet onderbroken heeft. Ik heb al veel op het punt gestaan het weg te klikken maar wou zijn reactie weten”, grapt iemand. Iemand anders zegt: “En dan is @giel3fm nog mild dat hij tegen @TweetMainStreet zegt: "dat is niet jullie repertoire, jullie zijn nog jong)!”

Er zijn ook mensen die de actie van Giel te ver vonden gaan. “Ik ga toch ook niet giel laten stoppen en zeggen dat het niet klinkt zo triest komt het over”, reageerde iemand. “Ik snap dat MainStreet gewoon niet goed zong maar onderbreken vind ik wel ver gaan”, zegt een andere luisteraar.

Giel had achteraf wel een beetje spijt van het afbreken van het liveoptreden van de boyband. “Ik had beter achteraf kunnen zeggen hoe slecht ze waren”, reageerde de DJ tegenover de NOS. MainStreet heeft aan RTL Boulevard laten weten dat zij eerst dachten dat Beelen een grapje met hun uithaalde.

“Ik dacht eerst dat het een geintje was misschien”, zei bandlid Daan Zwierink tegen RTL Boulevard. “Wij zijn ook mensen en maken fouten, maar zeker in zo'n radioprogramma moet het gewoon goed zijn”, reageerde de boyband. MainStreet heeft na het optreden nog los met Beelen gesproken.