Nick tegen Simon in Zullen we een spelletje doen?

Nick tegen Simon in Zullen we een spelletje doen?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Nick & Simon gaan in het nieuwe SBS6-programma Zullen we een spelletje doen? elke week een keiharde spelletjesstrijd met elkaar aan. De Volendamse zangers spelen in het programma muziekspellen, maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen.

Nick Schilder en Simon Keizer worden in Zullen we een spelletje doen? bijgestaan door bekende Nederlanders en publieksleden. Teamcaptains Nick en Simon kunnen het nieuwe SBS6-programma mensen uit het studiopubliek uitkiezen om een spel in het programma mee te spellen.

Het Volendamse duo tekende tijdens de Jaarpresentatie van SBS op donderdag 19 november een exclusief contract bij de familiezender. Tijdens de Jaarpresentatie werd al onthult dat Nick en Simon naast Lekker Nederlands ook een nieuw spelprogramma zouden gaan maken voor de tv-zender.

Nick en Simon zijn momenteel te zien in het vrijdagavondprogramma Lekker Nederlands, waarin het duo het opneemt tegen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven van JURK! Nick Schilder zal dit najaar ook meewerken aan het nieuwe SBS6-programma The Next Boy/Girl Band van Talpa.

De zangers gingen al eerder de strijd met elkaar aan. In het voormalige TROS-programma Nick tegen Simon uit februari 2012 namen Nick en Simon het tegen elkaar op in een muzikale strijd. Het Nederland 1-programma werd gepresenteerd door Katja Schuurman en geproduceerd door Talpa.

Bekijk Zullen we een spelletje doen op TVblik.nl/zullen-wij-een-spelletjes-doen