Telegraaf VNDG met eigen Oh Oh Cherso

Telegraaf VNDG met eigen Oh Oh Cherso

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Telegraaf VNDG komt met een realityserie waarin zij zes Nederlandse jongeren volgen tijdens hun werk op het Spaanse feesteiland Mallorca. De serie lijkt wat weg te hebben van RTL5’s Oh Oh Cherso, de serie waarin een groep Haagse jongeren werd gevolgd tijdens hun vakantie in Chersonissos.

Niet alleen de proppers, personeel van een club die mensen probeert over te halen naar binnen te gaan, staan centraal in de serie van Telegraaf VNDG, ook hun ‘slachtoffers’ komen aan bod en ook wordt er kennis gemaakt met de overige vakantiegangers op het Spaanse feesteiland Mallorca.

In de eerste aflevering van de realityserie Mallorca Is Van Ons, die sinds vandaag online staat, doen proppers Sjon en Daan er alles aan om de mooiste Nederlandse meiden te verleiden naar Club NL te komen. “Eén bikinimeisje trekt daarbij ongewild de aandacht van de proppers”, schrijft VNDG.

Telegraaf VNDG is het videoplatform van De Telegraaf, dat maandag 1 mei 2017 is gelanceerd. Naast nieuwsbulletins over onder andere financiën, misdaad en showbizz biedt Telegraaf VNDG ook verschillende programma’s als ‘Bizarre Huizen’, ‘Danie’s Mix&Match’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’ aan.

Bekijk Oh Oh Cherso op TVblik.nl/oh-oh-cherso

Lees ook: In De Zomercolumn van deze week geeft onze Daniël zijn mening over VNDG. Is Vandaag echt de toekomst van televisie kijken? Of is VNDG een grote flop?

Foto: TMG