Mindf*ck scoort ruim twee miljoen kijkers

Presentator Victor Mids blijft succesvol op de zaterdagavond van NPO 1. Zijn televisie programma Mindf*ck ging een week geleden van start met ruim 1,8 miljoen kijkers. De tweede aflevering deed het een stuk beter. In totaal schakelden er na het NOS Journaal van 20.00 uur zeker 2.112.000 mensen in voor dit bijzondere programma.

Zelfs de Minister President Mark Rutte ontkwam niet aan Victor. Tot twee keer toe werd Rutte door Victor in de maling genomen. De tweede keer had alles te maken met een stropdas. Dat had Rutte totaal niet aan zien komen. Met de 2.112.000 kijkers staat Mindf*ck op de eerste plek in het kijkcijferoverzicht. AVROTROS ziet een marktaandeel binnen komen van 34,0 %. 

Recht tegenover Mindf*ck stonden Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Zij presenteerden Janzen & Van Dijk alweer voor de vierde keer. In totaal wisten zij zeker 915.000 kijkers te bereiken. Een week geleden verloren de blonde presentatrices ook al een aantal kijkers. Vorige week keken er namelijk 1.153.000 mensen naar de derde aflevering. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staan Janzen & Van Dijk op de achtste plek in het kijkcijferoverzicht. RTL 4 ziet een marktaandeel binnen komen van 15,3 %.

Rond de klok van 21.30 was het tijd voor de derde aflevering van De kwis. In deze aflevering was Dieuwertje Blok te gast. Zij mocht De kwis spelen samen met presentator Paul de Leeuw. Het Sinterklaasjournaal kon dan ook niet ontbreken. Er werd zelfs contact gelegd met Sinterklaas zelf. Hij wist het zelfs nog op tijd te redden om in de studio te verschijnen.

In totaal schakelden er 1.702.000 mensen in voor De kwis. Dat zijn er meer dan een week eerder. Vorige week keken er namelijk 1.523.000 mensen naar de tweede aflevering. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat De kwis op de derde plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 27,3 %.

Nadat Janzen & Van Dijk hun programma afsloten nam Humberto Tan het stokje over. Hij stond klaar met zijn dierenquiz, Het zijn net mensen. De derde aflevering wist een miljoenenpubliek te bereiken. In totaal keken er maar liefst 1.158.000 mensen. Zaterdagavond keken er net geen miljoen mensen, namelijk 989.000. Met deze kijkcijfers staat Humberto op de zevende plek in het kijkcijferoverzicht. RTL 4 ziet een marktaandeel binnen komen van 16,9 %.

Recht tegenover Het zijn net mensen zond NPO 1 de tweede aflevering van Het beste van Koefnoen uit. Hier schakelden weer 1.248.000 mensen voor in. Dit aantal is bijna gelijk aan een week eerder. Vorige week keken er namelijk 1.231.000 mensen in voor de eerste aflevering van het laatste seizoen van Koefnoen. Met de huidige kijkcijfers staat Koefnoen op plek vijf in het kijkcijferoverzicht. AVROTROS ziet een marktaandeel binnen komen van 22,7 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Bekijk Mindf*ck terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *