Adverteren

Er zijn bij Showbizznetwork.nl uiteenlopende mogelijkheden om te adverteren. Interesse? Wij staan klaar voor al jouw vragen en denken graag met jou mee over het realiseren van slimme en doeltreffende advertising voor jouw campagne. Mail ons via contact@showbizznetwork.nl.

Over Showbizznetwork.nl

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé entertainment-website met 24/7 het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou al acht jaar lang op de hoogte van het laatste nieuws over televisie, radio, on demand, showbizz, muziek en meer.

Het verslaan van het nieuws vormt de basis van Showbizznetwork.nl, maar onze focus ligt op het maken van unieke content als recensies, columns, blogs, interviews, rubrieken en video’s. Showbizznetwork.nl wil haar bezoekers informeren over de entertainmentwereld en tegelijkertijd amuseren met gemiste tv-fragmenten, scherpe analyses, prikkelende meningen en leuke interviews.

Songfestival Update

Daarnaast brengen wij via songfestivalupdate.nl en het bijbehorende YouTube-kanaal het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival. Songfestival Update is het Songfestival-platform van Showbizznetwork.nl. In aanloop naar het (Junior) Eurovisie Songfestival doet Songfestival Update verslag van het laatste Songfestival-nieuws en de ontwikkelingen rondom de Nederlandse inzending.

Wil jij adverteren? Mail ons via contact@showbizznetwork.nl.