Over ons

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé entertainment-website met het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws over televisie, radio, showbizz, muziek en nog veel meer. Daarnaast brengen wij ook unieke content als recensies, columns, blogs, interviews en rubrieken als Cover of Gecoverd, De andere kant van bekend Nederland, Rijmend De Week Uit, De GTST Zomer-blogs en Summer Songs.

Missie

Het brengen van nieuws vormt de basis van Showbizznetwork.nl, maar onze focus ligt op het maken van unieke content als recensies, columns, blogs, interviews, rubrieken en video’s. Showbizznetwork.nl wil haar bezoekers informeren over de entertainmentwereld en tegelijkertijd amuseren met gemiste fragmenten, scherpe analyses, prikkelende meningen en leuke interviews.

Visie

Met tientallen televisiezenders, honderden radiozenders en duizenden online video-platformen, vormt Showbizznetwork.nl jouw startpagina. Wij vertellen je aan het begin van de dag wat je ’s avonds op televisie kan zien, houden je overdag op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws en blikken aan het einde van de dag terug op de programma’s die je hebt gezien óf hebt gemist.