Over ons

Showbizznetwork.nl is opgericht op 7 september 2012 en is sindsdien dé entertainment-website met 24/7 het laatste nieuws uit medialand. Showbizznetwork houdt jou al acht jaar lang op de hoogte van het laatste nieuws over televisie, radio, on demand, showbizz, muziek en meer.

Daarnaast brengen wij ook unieke content als recensies, columns, blogs, quizjes, interviews en rubrieken als Streaming Releases, Mollenjacht, GTST Klassiekers, Robinson Vragenvuur, De GTST Zomer-blog en Throwback. Via ons Songfestival-platform Songfestival Update doen wij daarnaast in aanloop naar het (Junior) Songfestival verslag van het laatste Songfestival-nieuws.

Missie

Het verslaan van het nieuws vormt de basis van Showbizznetwork.nl, maar onze focus ligt op het maken van unieke content als recensies, columns, blogs, interviews, rubrieken en video’s. Showbizznetwork.nl wil haar bezoekers informeren over de entertainmentwereld en tegelijkertijd amuseren met gemiste tv-fragmenten, scherpe analyses, prikkelende meningen en leuke interviews.

Visie

Met alle televisiezenders, radiostations en streamingdiensten vormt Showbizznetwork.nl jouw startpagina. Wij vertellen je aan het begin van de dag wat je ’s avonds op televisie kan zien, houden je overdag op de hoogte van het laatste entertainment-nieuws en de nieuwste streaming- en muziek releases en blikken aan het einde van de dag terug op de programma’s die je hebt gezien óf hebt gemist.