Veronica prankt met The Following

Veronica prankt met The Following

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Openbaarvervoerreizigers in het centrum van Amsterdam kregen de schrik van hun leven door een angstaanjagende prank van tv-zender Veronica. Terwijl ze nietsvermoedend op de tram stonden te wachten op het Rembrandtplein, kwam er een verdacht persoon met een levensecht masker naast hen staan.

Het masker dat de mysterieuze reiziger droeg, had het gezicht van Joe Carroll (James Purefoy) - een personage uit de Amerikaanse hitserie The Following. Veronica legde het tafereel vast, wat resulteerde in de video onderaan deze pagina. Het nieuwe seizoen van de spannende serie The Following met onder andere Kevin Bacon en James Purefoy is vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 21:30 uur te zien bij Veronica. 

Veronica prank
De verveelde reizigers keken in het speciale The Following-bushokje naar een spannend fragment van de populaire serie. Hierin is te zien hoe mensen met maskers moorden begaan. Ondertussen sloop er een man met zo’n zelfde masker de halte in om vlak achter de nietsvermoedende passant te gaan staan. Dit gaf een extra dimensie aan de reclame in het bushokje. De man met het masker liet de reizigers schrikken door vlak achter hen te gaan staan of voor ze te springen. Het resultaat: een hoop geschrokken mensen en een hilarisch filmpje, want Veronica legde het tafereel vast.

Over The Following
De Amerikaanse hitserie The Following verhuist vanaf 26 februari van SBS6 naar Veronica, dan start het tweede seizoen dat draait om de briljante seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy). Hij heeft een bizar bondgenootschap van volgers buiten de gevangenis die hem helpt zijn ‘levenswerk’ af te maken. Voormalig FBI-agent Ryan Hardy (Kevin Bacon) probeert Carroll te stoppen voordat zijn dodelijke plan een extreem einde bereikt. In de cliffhanger van vorig seizoen stonden Ryan en de ontsnapte Joe tegenover elkaar in een strijd om leven en dood.

The Following, seizoen 2
Vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 21.30 uur bij Veronica