Gerard Joling niet in tweede seizoen Bloed, Zweet & Tranen

Gerard Joling niet in tweede seizoen Bloed, Zweet & Tranen

Geschreven door Daniël Schalk

Gerard Joling zal niet als jurylid te zien zijn in het tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen, dat in het najaar terug is op televisie. Gerard Joling zou de televisieklus hebben afgewezen vanwege te lage gage, op Facebook ontkent de zanger dat dit de reden is, “Nu hoor ik dat ik niet meer mijn medewerking wil geven aan een nieuwe serie 'Bloed Zweet en Tranen' in verband met het gage, dat ik hiervoor zou krijgen. Dit wil ik graag PER DIRECT ontkrachten.” zegt Gerard Joling op Facebook.

Hij vervolgt, “Eerder heb ik al aangegeven, gevoelsmatig niet op mijn plek te zitten als jurylid in dit programma. Toen het verzoek enige tijd geleden binnenkwam om wederom een nieuw seizoen op te nemen, heb ik de keuze gemaakt hier mij medewerking niet aan te verlenen.”

Bij de perspresentatie van seizoen 1 van Bloed, Zweet & Tranen was Joling al in voor een tweede seizoen van de talentenjacht, op dat moment waren alle auditierondes van het programma al opgenomen, “Dit zouden we makkelijk nog een keer kunnen maken, dat weet ik zeker. Er is talent genoeg. En ik denk wel dat ik het dan nog een keer doe. Het kost weinig energie en is nog lachen ook”, zei Gerard Joling vorig jaar maart.

In de SBS6-talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen vormde Gerard Joling een duo met Roxeanne Hazes. Het andere team bestond uit Danny de Munk en Dré Hazes. Jeroen van der Boom presenteerde het eerste seizoen van Bloed, Zweet & Tranen samen met Tooske Ragas, die inmiddels geen contract meer heeft bij de zender. Het tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen is in het najaar te zien op SBS6.