Christelijk Lyceum Veenendaal wint SLAM!Schoolaward

Christelijk Lyceum Veenendaal wint SLAM!Schoolaward

Geschreven door Daniël Schalk

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is door SLAM!FM uitgeroepen tot de allerleukste school van Nederland. De school uit Veenendaal nam vanmiddag de SLAM!Schoolaward in ontvangst, tijdens de uitreiking in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Naast deze felbegeerde prijs, zijn er ook awards uitgereikt aan de Coolste Conciërge, Leukste docent, Lekkerste Chick en Lekkerste Gast. Ook de Hi GroupSelfie Award, Helden zonder Grenzen Award en een Music Talent Award zijn in ontvangst genomen. Tijdens de spetterende show waren er optredens van artiesten als Gers Paroel, Kraantje Pappie en Lange Frans.

SLAM!Schoolawards

Afgelopen weken is SLAM!FM op zoek gegaan naar de allerleukste middelbare school van Nederland. Via de site slamschoolawards.nl konden scholieren zich aanmelden en stemmen op hun school. De vijf scholen met de meeste stemmen werden geselecteerd voor de verkiezing en kregen bezoek van het SLAM!FM Check Out Team. Na een superspannende strijd tussen de vijf genomineerde scholen, heeft het Christelijk Lyceum Veenendaal de meeste punten behaald en de felbegeerde SLAM!Schoolaward in ontvangst genomen.

Winnaars:

  • Leukste school van Nederland: Christelijk Lyceum Veenendaal
  • Coolste Conciërge: Jan Oostebrink van RSG de Borgen, Locatie Nijeborg uit Leek
  • Leukste docent: Meneer van Eik van het Augustinianum uit Eindhoven
  • Lekkerste Chick: Veerle Schoondermark
  • Lekkerste Gast: Daniel Eller van het Carolus Clusius College uit Zwolle
  • Hi GroupSelfie Award: Carolus Clusius College uit Zwolle
  • Helden zonder Grenzen Award: Christelijk Lyceum Veenendaal
  • Music Talent Award: Christelijk Lyceum Veenendaal

De scholen die net naast de prijs grepen en het Christelijk Lyceum uit Veenendaal er met de prijs vandoor zagen gaan waren het Augustinianum uit Eindhoven, het Carolus Clusius College uit Zwolle, het Mondriaan College uit Oss en RSG de Borgen, vestiging Nijeborg uit Leek.

SLAM!Schoolawards finale op SLAM!TV

Op maandag 31 maart is de finale van de SLAM!Schoolawards om 17.00 uur terug te zien op SLAM!TV. Met herhaling op vrijdag 4 april om 17.00 uur. SLAM!TV is te vinden op het digitale kanaal 608 van UPC en 355 van Ziggo. Kijk voor andere TV-aanbieders op: www.slamtv.nl