Superagent Paul Fisher boekt internationaal succes in Nederland met ‘I Can Make You A Supermodel’

Superagent Paul Fisher boekt internationaal succes in Nederland met ‘I Can Make You A Supermodel’

Geschreven door Pieter Jongsma

In de laatste aflevering van ‘I Can Make You A Supermodel’, vanavond om 21.30 uur bij RTL 5, gaat de Amerikaanse modellenscout Paul Fisher in Utrecht op zoek naar nieuwe topmodellen.

Paul heeft weer een droomopdracht bij zich, namelijk twee fotoshoots in Los Angeles. Hij vindt de meisjes in Nederland op hockeyvelden, in danslessen, winkelcentra en zelfs in dorpshuizen. Welk meisje valt dit keer op bij Paul en zijn team?

In ‘I Can Make You A Supermodel’ is de kijker getuige van de missie van Paul om van een girl next door een internationaal supermodel te maken. Hij maakt zijn belofte dubbel en dwars waar en bezorgt één van de gescoute meisjes wekelijks een droomklus aan. Uit het programma zijn al meerdere successen ontstaan. Julie uit de eerste aflevering heeft inmiddels al voor grote namen gewerkt zoals Chanel, Louis Vuitton, Vogue en Jil Sander. De andere meiden hebben ook al succesvolle opdrachtgevers in hun portfolio, zoals Replay en Elle. ‘I Can Make You A Supermodel’ wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

Dinsdag 22 april om 21.30 uur bij RTL 5.