Jack Parrow, Jayh, Digitzz en vele anderen op FunX Music Awards

Jack Parrow, Jayh, Digitzz en vele anderen op FunX Music Awards

Geschreven door Pieter Jongsma

De eerste optredens van de FunX Music Awards zijn bekend: onder andere Jack Parrow, Jayh, Digitzz, Gio, Keizer, Nyanda, Kenny B, DJ Franck en DJ Flava maken onderdeel uit van de line up van de eerste editie van de FMA’s.

Op 22 mei 2014 reikt jongerenzender FunX tien Music Awards uit aan de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem tijdens een live show in de Melkweg. Die avond beklimmen o.a. Jack Parrow, Jayh en Digitzz het podium van de Oude Zaal in de Amsterdamse Melkweg.

Aanstaande maandag begint op FunX de Week van de FunX Music Awards. Van 12 tot en met 22 mei, is er op FunX bijzonder veel aandacht voor de nominees, hun muziek en maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FMA’s.

 

FunX Music Awards 2014
De FunX Music Awards worden op 22 mei van 21.00 tot 22.30 uur uitgereikt in tien categorieën. De FMA’s zijn de publieksprijzen voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem, gekozen door de FunX luisteraar. De show vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam.

Stemmen voor de FunX Music Awards kan via FunX.nl/awards op je favoriet in de categorieën Beste MC, Beste Vocal, Beste Groep, Beste Club DJ, Beste Track, Beste Album, Beste Video, Beste Style, Beste Online Presence en Beste Nieuwkomer.

FunX doet op 22 mei vanaf 18.00 uur op radio en NPO101 live verslag van alle voorbereidingen en de Award show in de Melkweg.