Plain Jane S03: high heels, slangen trotseren en liefdesverklaringen

Plain Jane S03: high heels, slangen trotseren en liefdesverklaringen

Geschreven door Pieter Jongsma

Op zondag 1 juni start het nieuwe seizoen Plain Jane. MTV's mode-expert Louise Roe neemt alle 'Plain Janes' mee naar de meest prachtige locaties om ervoor te zorgen dat zij transformeren van onzeker meisje tot sexy vrouw. In elke aflevering worden de 'Plain Janes' blootgesteld aan allerlei uiteenlopende activiteiten om hun angsten te overwinnen.

Van Burlesque dansen tot vliegen met een jetpack. Tot slot krijgen ze een head-to-toe makeover, maar dan staan de meiden voor de grootste angst: ware gevoelens uiten aan hun crush. Hopelijk verovert elke Jane het hart van haar secret crush, maar ze komen er sowieso getransformeerd uit. Check vanaf 1 juni iedere zondagavond een nieuwe aflevering van Plain Jane om 18.20 uur op MTV!

High heels & zwierige jurkjes
Ga je shoppen met MTV's mode-expert, dan ontkom je er echt niet aan: high heels. Waar de Janes de meest suffe kleding uit de rekken halen, weet Louise Roe precies wat dé fashionitems van dit moment zijn. Natuurlijk let Louise op de sterke punten van de meiden, zodat ze precies weet wat bij ze past. Om de beste fashion te shoppen, reist Louise ook dit seizoen met al haar Janes de wereld over. Van Las Vegas tot Lanzarote en van Malibu tot Malta, geen continent wordt overgeslagen.

Slangen & hoogtes 
In de eerste aflevering ondergaat onzekere Alexis een transformatie. Deze 18 jarige studente uit Los Angeles heeft nog nooit een relatie of een date gehad. Zij gaat de uitdaging aan en wil van zichzelf een sexy en zelfverzekerde vrouw maken. Er is aardig wat werk aan de winkel. Te beginnen met een spoedcursus 'lopen op high heels'. Wanneer ze dit succesvol heeft afgerond, is het tijd haar grootste angsten –slangen en hoogtes- te overwinnen. Opeens is een slang vasthouden nog niks vergeleken met de challenge die zij moet doen om haar hoogtevrees te overwinnen. Zal dit Alexis lukken?

Van haar grijze t-shirt met jeans verandert ze in een echte fashionista met gekleurde jurk en high heels. Ze is zelfverzekerder dan ooit en klaar om haar crush Ricky te vertellen over haar ware gevoelens. In een prachtig hotel in Californië zal zij dit aan hem vertellen. Hoe hij zal reageren? Dat zie je in de eerste aflevering op zondag 1 juni om 18.20 uur op MTV.

Weekendmarathon
Nog één keer genieten van de transformatie van de oude Janes? Op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni is er de Plain Jane weekendmarathon vanaf 13.00 uur te zien op MTV.