Nieuwe seizoenen Masters of Sex en Ray Donovan vanaf 14 juli bij HBO

Nieuwe seizoenen Masters of Sex en Ray Donovan vanaf 14 juli bij HBO

Geschreven door Pieter Jongsma

Twee geliefde series uit 2013 - Masters of Sex en Ray Donovan - keren op 14 juli terug bij HBO. Liev Schreiber en Jon Voight - wiens acteerprestaties begin dit jaar werden bekroond met een Golden Globe - schitteren wederom als vader en zoon Donovan in het tweede seizoen van Ray Donovan.

Net als het bijzonder charismatische duo Michael Sheen en Lizzy Caplan die in Masters of Sex twee opmerkelijke wetenschappers spelen. Begin jaren 50 van de vorige eeuw deden zij onderzoek naar het menselijk orgasme dat veel stof deed opwaaien. Beide series zijn daags na de Amerikaanse uitzending in Nederland beschikbaar bij HBO.

Ray Donovan - een rol van Liev Schreiber - is een dramaserie en volgt de gelijknamige ‘fixer’ die alle misère van Los Angeles’ supersterren, topatleten en magnaten als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Carrièretechnisch heeft hij zijn zaakjes op orde, maar thuis loopt alles in het honderd. Zijn vrouw en kinderen zijn van hem vervreemd en ook de relatie met zijn eigen vader (Golden Globe-winnaar Jon Voight) is volledig uit de hand gelopen. Met welke problemen krijgt Ray dit seizoen te maken?

 

Masters of Sex

Michael Sheen en Lizzy Caplan vertolken de hoofdrollen in deze dramareeks over de wetenschappers William Masters en Virginia Johnson. In deze op feiten gebaseerde dramaserie bracht hun wetenschappelijke onderzoek naar het menselijke orgasme een seksuele revolutie teweeg. Het tweede seizoen van deze bijzonder sfeervolle serie doet hun ongewone levens, hun romance en hun bizarre publieke traject verder uit de doeken.

 

Beschikbaarheid series

Nieuwe afleveringen van Masters of Sex en Ray Donovan zijn vanaf 14 juli elke maandag bij HBO beschikbaar. Abonnees kiezen zelf een geschikt moment om Liev Schreiber en Jon Voight (Ray Donovan) of Michael Sheen en Lizzy Caplan (Masters of Sex) in actie te zien: de nieuwste afleveringen zijn elke maandag on demand beschikbaar via HBO GO en HBO On Demand. Lineair is Ray Donovan vanaf 14 juli elke maandag om 21:30 uur te zien op HBO. Masters of Sex is vanaf 17 juli elke woensdag om 21:00 uur te zien op HBO 2.