Schoolcampus V&D lanceert Selfideoclip met Kraantje Pappie (Win-actie)

Schoolcampus V&D lanceert Selfideoclip met Kraantje Pappie (Win-actie)

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van Kraantje Pappie! Kraantje Pappie heeft in samenwerking met V&D Schoolcampus een unieke video-app gelanceert. Met deze app kun je door een technisch hoogstandje een variant op zijn track Droomcreëren en er tegelijkertijd een korte videoclip bij opnemen. Je hebt alleen je stem en jezelfie nodig!

Deze door jou gemaakte video kun je vervolgens op Facebook of Instagram delen.Wanneer je de tag #SelfideoClip aan jouw creatie toevoegd, maak je kans op kaarten voor het exclusieve optreden van Kraantje Pappie in V&D en kom je misschien ook nog eens in de SelfideoClip van Kraantje zelf.

Winnaar bekend, lees meer op onze facebook pagina!

Ook komt er een kortingsbon van maar liefst 10% in je fotogallerij te staan. Laat de kortingsbon op je mobiel zien aan de kassa van Schoolcampus en de korting wordt verrekend. Dat is snel verdiend!

De SelfideoClip is een samenwerking tussen V&D en Kraantje Pappie. De app is ontwikkeld om beleving met V&D Schoolcampus te creëren, welke dit jaar het thema 'Bepaal het selfie' heeft.

Doe je ook mee? Download de app in de App Store. De SelfideoClip is een concept van reclamebureau NATWERK.

Bekijk hier de video met Kraantje Pappie die uitleg geeft hoe je een SelfideoClip maakt!

Win-actie:
In Samenwerking met V&D en reclamebureau NatWerk mogen we een Agenda, USB Stick en een koptelefoon inclusief handtekening van Kraantje Pappie weggeven! Mee doen aan deze actie is heel simpel!

Like Showbizznetwork.nl op Facebook!
Deel en Like de onderstaande Facebook post!

Winnaar
Winnaar bekend, lees meer op onze Facebook pagina!