Electric Run dit najaar in Rotterdam

Electric Run dit najaar in Rotterdam

Geschreven door Pieter Jongsma

Net5 staat in de startblokken voor de tweede editie van Electric Run. Begin 2014 vierde de zender haar 15-jarig bestaan met deze night run in Amsterdam. Als afsluiter van het jubileumjaar trakteert Net5 ons land op een tweede editie, en wel op zaterdag 11 oktober in Rotterdam.

Bij deze 5 kilometer lange fun run is het parcours prachtig verlicht, zijn de lopers gekleed in neonkleuren en zijn ze onderdeel van een show vol licht en geluid in een elektrisch wonderland. Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 13 september via www.electricrun.nl.

Begin dit jaar introduceerde Net5 een nieuw evenement in Nederland ter ere van haar 15-jarig bestaan: Electric Run. Tijdens deze lichtgevende en swingende run rennen de deelnemers ’s avonds in fluoriserende sportkleding door vijf verschillende werelden vol kleur en muziek. Hardlopen en entertainment komen samen waarbij het niet om de prestatie gaat, maar om het plezier. Om het jubileumjaar op een feestelijke manier af te sluiten, organiseert Net5 op zaterdag 11 oktober de Electric Run in Rotterdam. Wees er snel bij, want de editie in Amsterdam was binnen een dag uitverkocht!

Electric Run is een samenwerking tussen Net5 en Fjuze.

Electric Run in Rotterdam
Zaterdag 11 oktober – www.net5.nl/electricrun | www.electricrun.nl