Anouk Smulders presenteert ‘Celebrity Pole Dancing’

Anouk Smulders presenteert ‘Celebrity Pole Dancing’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Anouk Smulders gaat het nieuwe RTL5-programma ‘Celebrity Pole Dancing’ presenteren. Dat is zojuist bekend gemaakt door RTL.

Anouk Smulders die we voor RTL werkt als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard. Daarnaast presenteert  ze voor RTL5 ook Hollands Next Top Model.

Christina Curry (tv persoonlijkheid), Dilan Yurdakul (actrice), Jeffrey Wammes (turner), Liesbeth Kamerling (actrice), Winston Post (acteur), Kelly Pfaff (tv persoonlijkheid/ DJ), Vincent Vianen (danser/choreograaf), Verona van de Leur (turnster), Ron Link (musical acteur), Joyce Mercedes (DJ/model), Sita Vermeulen (zangeres) en Claudia Schoemacher (schrijfster) zijn te zien in de RTL5 show.

Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor de BN’ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Zij komen elkaar tegen in vijf studioshows, waar zij hun geleerde acts voor een deskundige jury moeten uitvoeren. Dan is duidelijk wie zich ‘Pole Dancer 2014’ mag noemen.

De kandidaten komen elkaar tegen in vijf studioshows, waar zij hun geleerde acts voor de deskundige jury moeten uitvoeren. Louis van Amstel is een grootheid op het gebied van dans en choreografie. Maar liefst drie maal werd hij wereldkampioen Latin. In Amerika verwierf hij grote bekendheid door zijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’ waar hij onder andere Kelly Osbourne, Priscilla Presley en Kendra Wilkinson onder zijn hoede nam. Als choreograaf was hij te zien in de Amerikaanse versie van ‘So You Think You Can Dance’. Zijn choreografieën leverde hem zelfs een Emmy-nominatie op. Vivian Reijs weet vanuit haar rol als gezondheidscoach wat een gezond en sportief lijf voor je kan doen. Zo moeten de bekende paaldansers hun leefstijl en eetpatroon aanpassen om deze zware klus te klaren. Denise Mulder, tweevoudig wereldkampioene paaldansen en grondlegger van polefitness, beoordeelt de kandidaten met name op hun techniek en performance.

‘Celebrity Pole Dancing’, vanaf zondag 15 september bij RTL 5.