Zangstrijd tussen families van Gordon en Edsilia Rombley

Zangstrijd tussen families van Gordon en Edsilia Rombley

Geschreven door Pieter Jongsma

De zus van Edsilia Rombley, Michealine, en het nichtje van Gordon, Deborah, strijden zaterdagavond in Beat It om de muzikale eer van beide families hoog te houden. Ze zingen samen met een derde kandidaat zittend op reusachtige champagneflessen het nummer ‘Hemel en Aarde’ van Edsilia Rombley.

Slechts een van hen gaat door naar de volgende ronde. Beat It is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Familie Gordon vs Edsilia
Deborah zagen we al eens in andere talentenshows, ook nam ze al eens een single op met haar oom Gordon. Voor Michealine is het de eerste keer dat ze meedoet met een talentenjacht op televisie. Beide brengen het nummer ‘Hemel en Aarde’. Hoe ver de dames komen in deze zangcompetitie is zaterdag te zien in Beat It.

Nieuwe eliminaties
Talenten moeten twee auditierondes overleven om uiteindelijk met hun captain (Gerard Joling of Jan Smit) in de finale te zingen. Elke zaterdag is er een nieuwe winnaar, de andere kandidaten worden gedurende de show via één van de meer dan veertig verrassende eliminaties weggebonjourd. Komende zaterdag zijn er weer nieuwe exits te zien in Beat It, waaronder de ‘champagnefles’, ‘betonbal’, ‘meelcabine’ en ‘slijmbal’. We zien ook kandidaten die geplet worden door een enorme sandwich. “Ik heb altijd al gesandwicht willen worden, maar niet op deze manier”, aldus één van de zangeressen in Beat It zaterdag.

Wekelijks strijden achttien kandidaten voor de prijs van €10.000 in Beat It. Elke zaterdag zingen de twee beste kandidaten met hun captain een spannend finaleduet. Het verliezende koppel, inclusief Jan of Gerard, wordt op hilarische wijze geëlimineerd. Het winnende talent kan met een schoon pak naar huis maar ook nog met een flink geldbedrag. Beat It is zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6, gevolgd door het hartverwarmende Surprise Surprise.

Beat It
Elke zaterdag om 20:00 uur bij SBS6