Rebecca Romijn in King & Maxwell bij Net5

Rebecca Romijn in King & Maxwell bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf 18 oktober is Rebecca Romijn te zien in de nieuwe Amerikaanse Net5-serie King & Maxwell. De actrice met Nederlandse roots speelt samen met Jon Tenny: Sean King en Michelle Maxwell.

Zij zijn voormalig geheimagenten en werken nu samen om allerlei zaken op te lossen. Deze crimeserie is gebaseerd op de bestsellers van David Baldacci over de gelijknamige personages.

Onmiskenbare chemie
King & Maxwell draait om de privé-detectives Sean King en Michelle Maxwell. Deze voormalig geheimagenten zijn aan elkaar gekoppeld om allerlei crimezaken op te lossen. Hun unieke vaardigheden en onmiskenbare chemie geven ze hierin vaak een voorsprong. In hun werk vullen ze elkaar naadloos aan, maar ze hebben ook vaak onenigheid; van de rommel die zij achterlaat in de auto tot zijn voorkeur voor wijn of bier.

Rebecca Romijn
Rebecca vertolkt een van de hoofdrollen in King & Maxwell, maar ze is meer dan alleen actrice. Romijn is ook bekend als fotomodel (Victoria’s Secret en Sports Illustrated) en presentatrice (House of Style van MTV en MADtv van Fox). Ze is geboren in het zonnige Californië en is dus Amerikaanse, maar krijgt wat oranjespirit mee van haar Nederlandse vader.

David Baldacci
David Baldacci is met meer dan 100 miljoen verkochte boeken wereldwijd een succesvolle thrillerschrijver. Hij schrijft zowel series als losstaande thrillers. Een van zijn laatste boeken ‘King & Maxwell’ is het zesde boek in een reeks over de gelijknamige privé-detectives. Van deze reeks is een televisieserie gemaakt, bestaande uit één seizoen.

King & Maxwell
Vanaf zaterdag 18 oktober wekelijks om 20.55 uur bij Net5