Nicky, Sanne, Aisha en Debbie strijden om titel in live finale ‘Holland’s Next Top Model’

Nicky, Sanne, Aisha en Debbie strijden om titel in live finale ‘Holland’s Next Top Model’

Geschreven door Pieter Jongsma

De finale van ‘Holland’s Next Top Model 2014’ is in zicht! Uit duizenden inschrijvingen veroverden slechts dertien meiden een plaats in het programma dat al vele topmodellen voortbracht.

De vier overgebleven beauty’s Nicky, Sanne, Aisha en Debbie hebben de afgelopen weken keihard gewerkt voor dit ultieme moment.

Tijdens de finale op maandag 27 oktober, live vanuit Studio 21 in Hilversum, krijgen deze topmodellen in spé de allerlaatste kans om de jury én de kijker van hun model skills te overtuigen. Uniek in deze finale is dat de kijker uiteindelijk bepaalt wie van de overgebleven meiden de titel ‘Holland’s Next Top Model 2014’ het meest verdient, nadat de jury de eerste keuze heeft gemaakt.

Tijdens de grande finale zijn er optredens van de wereldberoemde DJ Fedde Le Grand featuring Shirma Rouse, maar ook Waylon, Marlon Roudette, Dreamgirls. Op de spectaculaire runway dragen de modellen creaties van toonaangevende ontwerpers als Addy van den Krommenacker, Monique Collignon, Dorhout Mees, Django Steenbakker, Tony Cohen en Dennis Diem. De kritische jury bestaat uit presentatrice Anouk Smulders, fotograaf Dirk Kikstra, founder en editor-in-chief van Amayzine.com May-Britt Mobach en Touché Models-directeur Freek Koster.

De winnares van het populaire RTL 5-programma gaat naar huis met een contract bij Touché Models ter waarde van 50.000 euro, een auto én een cover bij Amayzine.com. De presentatie is in handen van Anouk Smulders. Coach Fred van Leer staat de meiden ook op deze enerverende avond bij en doet daarnaast backstage verslag.
‘Holland’s Next Top Model’ wordt geproduceerd door Endemol Nederland.
De live finale is maandag 27 oktober vanaf 21.30 tot 23.00 uur te zien bij RTL 5.