Overwintering in de Europa League dichtbij voor Feyenoord en PSV

Overwintering in de Europa League dichtbij voor Feyenoord en PSV

Geschreven door Pieter Jongsma

Ook de vijfde ronde van de Europa League is op donderdag 27 november live te zien bij RTL 7. Als Feyenoord en PSV willen overwinteren in Europa is het van belang om in de een-na-laatste speelronde van de groepsfase punten te pakken.

Beide clubs staan momenteel op een mooie twee plek in de groep en zijn, als ze deze tweede plek weten te behouden, verzekerd van de volgende ronde. In de studio zit presentator Wilfred Genee met Johan Derksen en Wim Kieft voor de wedstrijdanalyses.

Feyenoord treedt om 19.00 uur aan tegen de koploper in de groep, Sevilla. De Rotterdammers hebben de laatste zeven wedstrijden gewonnen. Om uitzicht te houden op de volgende ronde moeten Feyenoord minimaal gelijk te spelen. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij Feyenoord – Sevilla

PSV trapt om 21.00 uur in Portugal af tegen Estoril. De Eindhovenaren hebben tegen Estoril aan een punt genoeg om door te gaan naar de volgende ronde, de knock-out fase. Na de 1-0 winst thuis is het zeker mogelijk voor de mannen van Philip Cocu om overwintering veilig te stellen. Het commentaar bij Estoril – PSV komt van Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plekke aanwezig voor de interviews.

Om 23.15 uur zijn de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden te zien. De voetbalavond wordt afgesloten met onder andere: Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Internationale en Everton.

Donderdag 27 november:
18.00 Voorbeschouwing
19.00 Feyenoord – Sevilla
21.00 Estoril – PSV
23.15 Samenvatting